28 Ocak 2015 Çarşamba

ALIŞVERİŞİN YENİ ADRESİ: YÜZLERCE MARKA VE ÜRÜN HEMSANAHEMBANA.COM'DA...

Alışveriş Alışkanlıklarımız Değişiyor... 

Hatırlarsanız eskiden alışverişlerimizi mahallemizdeki bakkallardan yapardık. Bakkalların yerini marketler sonra süpermarketler aldı. Şimdi ise bunların yerini, devasa marketlerin de içinde olduğu, yüzlerce zincir mağazının şubesi bulunan alışveriş merkezleri aldı.  Ve artık yavaş yavaş bunlar da geride kalıyor, alışverişlerimiz hızla internete kayıyor ve her geçen gün hem dünyada hem de Türkiye’de daha fazla insan alışverişlerini internetten yapmayı tercih ediyor.

Bunun birinci ve en büyük nedeni internetten aynı ürünü daha uygun fiyata kolaylıkla bulabiliyoruz. İkincisi sınırsız çeşit ve alternatife kolaylıkla ulaşabiliyor ve karşılaştırma yapabiliyoruz. Üçüncüsü ise bunu 7/24 kolay bir şekilde yapabiliyor, zahmetsizce ve zaman kaybetmeden oturduğunuz yerden alışveriş yapabiliyoruz. İşte bu üç ana nedenden dolayı alışverişler hızla internete kayıyor.

İşte bu noktada sizlere bir alışveriş sitesinden bahsetmek istiyorum.

Karamancı Holding, Aslanoba Capital, Soyak Holding, ÇiçekSepeti.com, EnUygun.com gibi İnternet sektörünün önde gelen yatırımcılarının ortaklığı ile kurulan İncir A.Ş. 100.000’den fazla ürünün satıldığı bir E-Ticaret şirketidir. İncir A.Ş.’nin sadece temsilcilerinin alışveriş sitesi bulunmaktadır. HEMSANAHEMBANA.COM da bu şirketin temsilcilerinden biridir.

Eğer sizler de geniş ürün seçeneklerinde uygun fiyat ve en iyi hizmet kalitesiyle internetten alışveriş yapmayı tercih ediyorsanız ihtiyaçlarınız için HEMSANAHEMBANA.COM'u  inceleyebilirsiniz.
HEMSANAHEMBANA.COM’da onlarca kategoride, yüzlerce markanın yüzbinden fazla ürününü uygun fiyatlarla sipariş verebilir ve 3-5 günlük kargo süresinin sonunda teslim alabilirsiniz.
Ben birkaç aydır özellikle İNDİRİMDEKİLER başlığı altındaki ürünleri takip ediyor  ve piyasaya göre çok daha uygun fiyatlara alışverişimi yapıyorum.
Gizlilik, güvenlik, ödeme ve teslimat koşulları, iade şartları ile ilgili bilgileri Site sayfasının en altında bulunan Alışveriş Güvenliği bölümünden öğrenebilirsiniz.


Siteye üye olup alışverişe başlayabilir ve düzenli gelecek olan bildirim mesajları ile de yeni ürünlerden ve her gün yenilenen indirimlerden haberdar olabilirsiniz.
İsterseniz HEMSANAHEMBANA.COM'un bloğuna da üye olup, düzenli olarak indirimlerden haberdar olabilirsiniz.
Gizlilik, güvenlik, ödeme ve teslimat koşulları, iade şartları ile ilgili bilgileri Site sayfasının en altında bulunan Alışveriş Güvenliği bölümünden öğrenebilirsiniz.
Gizlilik ve güvenlik ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
İade şartları ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
Ödeme ve teslimat koşulları ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
Tüketici hakları ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. 
İletişim formunu doldurarak veya 0850 532 00 77 nolu telefondan call center’a ulaşarak her türlü konuda bilgi alabilirsiniz.
Yardım bölümünde  aklınıza takılan her konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.
Kayıt ol bölümünden sadece gerekli bilgileri doldurarak hızlı alışveriş yapabilir, siparişlerinizi takip edebilir, fırsatlardan faydalanabilir ve indirimlerden haberdar olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder